руски сиринки

Нашата философия

НИЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ, ЗА ДА СЕ ГРИЖИМ ЧИСТА ЕНЕРГИЯ ДА ДОСТИГА В НАЙ-ВКУСНАТА СИ ФОРМА ДО ВАС.

Идеята за Taste Place се роди преди три години. С нея изминахме дълъг път – през различни концепции, доста интересни вътрешни разговори, срещи с прекрасни хора по разни вкусни места… докато успяхме да избистрим и вече с пълна яснота знаехме, какво искаме.

Искаме да сме мястото, което предлага атмосферата и храната, от която имаме нужда, за да продължим своя ден. Направихме Taste Place уютно като вкъщи, подбрахме персонал с много страст към качествената храна и добрите напитки.

НЯМАМЕ СЪМНЕНИЯ, TASTE PLACE Е ВАШЕТО МЯСТО, ДОМ НА ВКУСОТИИТЕ И НАЙ-ДОБРОТО КАФЕ.

… И отваряме вратите на своя дом за теб. Приготви се за най-добрите пухкави, ръчно приготвени кроасанчета, поднесени с ароматно кафе рано сутрин. Ела при нас и за обяд, а ние сме сигурни – ще ти даде силна доза енергия и настроение.

снимка на американски палачинки

ГОТВИМ, МИСЛИМ, СЪЩЕСТВУВАМЕ ПОЗИТИВНО.

Искаме да бъдем твой партньор в забързаното ежедневие. Знаем, колко вътрешна сила и дзен е нужен Понеделник сутрин, и колко приятно е да обядваме на шарена сянка през пролетта. И така нашата концепция се роди, благодарение на нуждата да има място, което ти дава спокойствие, енергия и добро настроение. Повече сме от deli, със сигурност не сме близо до бистро, нито пък сме поредния фаст фууд!

Taste Place е идея.. Taste Place създава нова култура и отношение към храната!

ВКУСНО!
ЗДРАВОСЛОВНО!
ЩЕ ТЕ НАКАРАМЕ ДА ИСКАШ ОЩЕ!

Избираме продуктите внимателно и ги приготвяме с положителна енергия. Поднасяме ти с финес един положителен старт на деня, мирише на комбинация от истинско кафе и негово величество кроасана. Така е хубаво…
Подготвени сме и за обяд – топли супи, свежи салати и сандвичи, всяка една съставка е била подложена на множество тестове. Специални сме.
Предизвикваме те да комбинираш смело компонентите от нашето меню, но само защото, знаем че е наистина повече от добро!

ПРИ НАС Е УДОБНО!

Абе, влизаш и си вкъщи! Усещането, което се стремим да създаваме е на комфорт. Избираме си готина музика без да се ограничаваме във жанрове, имаме фънк, джаз, италиански шансони, всякаква музика. Отпускаме се в удобното кресло и презареждаме батериите. Твоята нужна дневна доза +заряд.

"Великолепно място! Страхотна храна! Чудесен персонал!"
"Невероятно място с топла и уютна атмосфера! Много готин и любезен персонал, Храната е мнооооогооо вкусна."
"I liked the place - nice staff and good food. Will come again"