Добре дошли в нашата кетъринг услуга!

Независимо дали сте на път да организирате фирмено събитие, специално парти, рожден ден, имен ден, сватба или просто желаете да почерпите вашите гости с изискано кулинарно изживяване, ние сме тук, за да ви помогнем да направите вашето събитие незабравимо.

Нашата кетъринг услуга предлага широка гама от възможности, които са персонализирани специално за вас. Нашите опитни готвачи се грижат да предложат уникални и вкусни ястия, които ще задоволят и най-изисканите вкусове. Ние вярваме, че храната е не само източник на удоволствие, но и начин да създадете връзка и споделите специални моменти с вашите гости.

Създаваме персонализирани менюта, които отговарят на вашите предпочитания и изисквания. Независимо дали предпочитате класическа и изискана кухня, или по-смели и модерни комбинации от вкусове, нашите готвачи са готови да създадат уникално изживяване за вас и вашите гости.

Ние не правим компромиси с качеството на съставките. Използваме само пресни и сезонни продукти, които се подбират с грижа и внимание. Възможността да използваме най-добрите продукти гарантира, че всяко ястие ще има вкус и аромат, които ще задоволят вашите очаквания.

1
2

Освен вкусната храна, нашата екипировка и персонал са винаги в готовност да ви обслужат професионално и с усмивка. Нашата цел е да осигурим безупречно обслужване и да се погрижим за всеки детайл, за да направим вашето събитие специално и незабравимо.

Ние вярваме, че всяко събитие заслужава най-доброто. С нашата кетъринг услуга, вие можете да се насладите на вашето събитие, без да се тревожите за подробностите. Ние се грижим за храната, за да ви освободим да се наслаждавате на моментите с вашите гости.

https://tasteplace.eu/wp-content/uploads/2023/07/W__MG_3080-copy.png
https://tasteplace.eu/wp-content/uploads/2023/07/W__MG_3077-copy.png
https://tasteplace.eu/wp-content/uploads/2023/07/W__MG_3068-copy.png
https://tasteplace.eu/wp-content/uploads/2023/07/W__MG_3074-copy.png
https://tasteplace.eu/wp-content/uploads/2023/07/W__MG_3061-copy.png

За да направите поръчка или да получите повече информация относно нашата кетъринг услуга, моля, свържете се с нас по следните начини:

Телефонен номер: + 359 893 326775

Имейл адрес: v.lutakova@tasteplace.eu

Нашият екип с радост ще ви помогне с вашите запитвания и ще предостави допълнителна информация относно нашите услуги и цени.

При поръчките, моля, уточнете датата и времето на събитието, броя на гостите и всякакви специални изисквания или предпочитания, които имате относно менюто.

Ние се стремим да предложим персонализирано изживяване за всеки наш клиент, затова ако имате конкретни предпочитания или идеи, моля, споделете ги с нас. С удоволствие ще работим заедно, за да създадем точно това, което сте си представяли.

Очакваме с нетърпение да ви обслужим и да направим вашето събитие вкусно и незабравимо!