винена вечер
Winesday – всяка Сряда винена вечер в Taste Place
Официално променяме Wednesday на Winesday, за да преглътнем по-лесно останалата част от седмицата! 🍷
Всяка сряда в Taste Place ще можеш да се насладиш на уютна винена вечер. 😍 Подбираме няколко вина на различни български и чуждестранни изби за дегустация, както и приготвихме специално а ла карт меню, за да се потопиш в богатство от вкусове и моменти на пълно удоволствие. ✨
☎️ Входът е свободен, началото е 19:00ч., а за да си подсигуриш място – резервирай на 087 722 3536.
Очакваме те с нетърпение да се отдадем на винени емоции!
03_02 FB Banner Final
PROGNO3A VOL. 1 – TASTE PLACE STATION 03.02.2024
Нашите приятели – Гофко и Ясмин, обиколиха света, гонейки вятъра, вълните и спиращите дъха гледки. 🌊 Тази зима обаче се застояха в града за първи път от доста години насам и това ги провокира да си взимат дозата адреналин и движение по алтернативни начини… Карайки сноуборд, сноукайт и пускайки музика из разнообразни яки Софийски местенца. 🏂❄️
На 03.02, събота, са ни на гости в Taste Place Station, където цяла нощ ще ни карат да танцуваме със своята екзотична музикална селекция — електронни ритми, които разказват далечни истории, събрани от тропическите места, на които обичайно двойката пребивава и приключенства. 🤩
💚 отваряме врати: 20:00ч.
🧡 старт на Гофко & Ясмин зад пулта: 21:30ч.
TASTE_PLACE_DALI-8
TASTE_PLACE_DALI-38
TASTE_PLACE_DALI-48
Рисуване с вино на открито в градинката на Taste Place – всяка сряда и събота от 19:00ч.

С радост съобщаваме, че Taste Place продължава да разнообразява своите творчески възможности и преживявания! Искаме да Ви представим новата и вълнуваща инициатива, която ще започнем този месец – „Рисуване с вино в нашето заведение”. От сега нататък ще се радваме да бъдем партньори с арт галерия Dalivino, които ще предоставят своите умения и опит, за да засилим вашия творчески опит.

Всяка сряда и събота през м.Август от 19:00 часа, ние Ви каним да се присъедините към нас в градинката на Taste Place, където може да се насладите на специален момент на творчество и вдъхновение с вино и четки в ръка.

Дали сте опитен художник или просто имате желание да се изразите чрез изкуството, не е важно! Всеки е добре дошъл да се присъедини и да се забавлява.

Ето някои допълнителни напомняния за събитието:

  • Всяка сряда и събота от 19:00 часа, градинката на Taste Place ще бъде изпълнена с творческа енергия и вдъхновение.
  • Не са необходими предварителни умения или опит в рисуването – просто донесете усмивки и желание за творчество.
  • Всички материали за рисуване ще бъдат осигурени от нас.
  • Освен това, можете да се насладите на разнообразни сортове изискано вино от нашата богата винена карта.

Моля, не забравяйте да се регистрирате за участие на https://dalivino.bg/календар/garden/ предварително, за да гарантирате вашето място на събитието.

Очакваме с нетърпение да се видим на нашите вечери за творчество и забавление, където заедно с DalVino ще създадем незабравими спомени!

361627729_675131227962522_2659840518931983513_n
362273717_675130194629292_395542499818407912_n
361575694_675131331295845_794429250869612863_n
Премиера на книгата „Войната на верите“ от Людмила Филипова – 19.07.2023

Taste Place имаше удоволствието и честта да бъде домакин на едно невероятно литературно събитие – Премиера на книгата „Войната на верите“ от Людмила Филипова .На 19 юли, нашите гости се наслаждаваха на необикновено вечер с автори и любители на добрата литература.

Вълнуващото събитие започна с приветствие от госпожа Филипова, която разказа за създаването на новия си роман и за вдъхновението зад него. Потопи ни в света на фантастиката и приключенията, които тя създава в своите произведения. Посетителите се насладиха на моменти от сюжета, които ги заредиха с очакване да разгледат страниците на книгата сами.

Както обичаме да казваме в Taste Place, не само грижим за вашия ум, но и за вашите сетива. Поради това подготвихме кетъринг, който задоволи и най-изискания вкус. Нашите талантливи готвачи приготвиха разнообразие от усърдно избрани хапки – от изкусителни канапета до изящни десерти.

Ние в Taste Place вярваме, че думите имат силата да създават връзки между хората, затова с радост се впуснахме в това литературно събитие. Приветствахме както страстни книжари, така и нови любители на литературата, които се събраха да споделят общата си страст към четенето.

С нетърпение очакваме следващото си събитие, където отново да се срещнем с вас и да споделяме вълнуващи моменти в света на литературата. Благодарим на Людмила Филипова за вълшебния свят, който тя създава със своите книги, и на всички, които ни се присъединиха в това незабравимо събитие. Благодарим на организаторите за доверието към Taste Place.

viber_image_2023-07-12_10-18-05-140
viber_image_2023-07-12_10-18-07-605
Национален празник на Монголия – 11.07.2023

Taste Place имаше честта да организира специално събитие по случай Националния празник на Монголия. Тази церемония се състоя в посолство на Монголия в България, на 11 юли 2023 г. Беше едно уникално съчетание от културни празненства, кулинарни изкушения и специални гости, които обогатиха тази важна дата за монголската нация.

Събитието събра голям брой специални гости, включително висши държавни длъжности, представители на местни и международни организации, артисти и представители на дипломатическия корпус.

За да допринесе за незабравимото преживяване, на събитието беше приготвено специално избрано кетъринг меню, вдъхновено от монголската кухня. Гостите имаха възможността да се насладят на вкусни традиционни ястия, включително месо от ароматно готвен барбекю, приготвено на място.

Специално благодарим на Монголската посланичка в България – г-жа Лхагвасурен Саянаа за доверието към Taste Place.

TASTEPLACE-38
TASTEPLACE-7
TASTEPLACE-11
TASTEPLACE-13
TASTEPLACE-23
TASTEPLACE-26
TASTEPLACE
Рожден ден Taste Place 4 години – 29.06.2023

С радост и гордост отбелязахме 4-годишнината на нашето заведение с едно незабравимо и екзотично събитие, посветено на темата „Бедуин“. Специално за този повод, приготвихме незабравимо преживяване за нашите гости.

Партито беше особено оживено от участието на известния DJ Dimo, чиито мелодии направиха нощта още по-вълнуваща и незабравима. Гостите се насладиха на неповторимата атмосфера, много танци и добро настроение.

Приготвихме специално избрано меню с богат избор от вкусни ястия, вдъхновени от традиционната бедуинска кухня. Гостите се насладиха на богатството от аромати и вкусове, които представляват бедуинската гостоприемност.

Огненото шоу създаде още по-горещо настроение и впечатли всички присъстващи. Артистичните изяви представиха древната изкуство на бедуините да се наслаждават на огън и пламъци, което допълни перфектно темата на събитието.

Благодарим на всички наши гости, които споделиха това чудесно пътешествие с нас. 4-годишнината на нашето заведение беше истинско празненство на култури, музика и вкусове, което с гордост ще запомним и споделяме с вас. Очакваме с нетърпение следващите си събития, когато отново ще имаме възможността да ви впечатлим с уникални и изискани преживявания.